Daily Update: Fun day

Modette-josefin

Hej på er, jag vill bara kolla läget och ge en lite update om min dag.

Just nu sitter jag på kontoret och jobbar för fullt med min nya rymdmugg jag köpt på H&M homes barnavdelning, älskar! Jag känner mig stark, pigg och väldigt nöjd efter att jag gick på ett crossfit pass kl 7 i morse. I kväll kommer alla våra underbara Modette hit för en rolig inspelning i studion och en härlig middag. Alltså en roligt bra och rolig dag på g.

Hur mår ni? Ska ni göra något roligt eller kanske tråkigt i dag?

____________

Hello there! How are you? How is your day? I have a really good day today. I started the day with a crossfit workout this morning, right now I have a lot of fun work to do at the office today and tonight all our bloggers is coming to the office. Such a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!