Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAT DAY

IMG_2707 IMG_2715

Dagens: Hatt H&M Jacka Mango Tröja & transparent klänning Gina tricot Skinnbyxor Samsoe o Samsoe Boots Din sko

Väldigt mycket svart och grått i dag och som ni vet gillar jag ju det. Och jag tycker inte att svart behöver vara tråkigt. Om man blandar många olika material av svarta och grått tycker jag att det blir snyggt, trendigt och inspirerande. I dag har jag tex svart mockajacka, stickad svart tröja, transparent svart klänning, skinnbyxor och svarta boots. Men eftersom det är många olika material blir det typ inte bara en helsvart outfit.

_____________

Todays: Hat H&M Jacka Mango Sweater & dress Gina tricot Leather pants Samsoe o Samsoe Boots Din sko

I really like to dress in black. Especially now in the fall. Today I wear a lot of different materials of black. Suede, knit, leather and transparent. I think that make a black outfit more interesting. Do u?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!