Puss på er!

bild-(28)

Hej på er, hoppas ni har haft en härlig helg. Ni som har haft koll på mig de senaste dagarna, vet att jag har haft en lugn och skön helg på landet. Nu sitter jag i soffan, målar naglarna och haft precis haft en mysig kväll med en tjejkompis. Jag satt och tänkte att jag borde göra ett till blogginlägg innan jag går går och lägger mig.

Jag hade inga roliga bilder att visa och kände då att jag i stället bara vill göra ett hjärtligt inlägg om att jag är så glad över att ni vill följa mig. Att logga in på min adminsida till bloggen och mötas av era härliga kommentarer gör verkligen mig varm i hjärtat. Som ni vet trivs jag väldigt bra på mitt jobb och bloggen är en stor del av jobbet men den har också en stor personlig del av mig. Jag tycker det är så kul att få inspirera er med både mig och min stil och med mina erfarenheter. Jag hoppas ni känner att ni kan fråga mig om vad ni vill, säga till vad ni vill ha mer av eller vad det nu kan vara. Im here! Tack för att ni också är det, puss!

____________

Hi everyone. I just want to share with you how much appreciate that u guys are reading my blog. When I login to my admin here at the blog and meet your lovely comments. That makes me very happy. I hope u feel that you can ask me what you want and that you can tell me what you want more of here at my blog. I hope u all are well and that you have a good night sleep! Love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!