Fifty shades of grey

 IMG_2978 IMG_2984 IMG_2991

Dagens: Hatt H&M Stickad tröja Zara Halsband Syster P och Cooee, skinnbyxor Zara.

Hej på er och glad måndag! Jag sitter på jobbet och mår sådär faktiskt. Jag gick upp tidigt i morse och drog till gymmet men jag kom lixom aldrig i gång.

Jag brukar vara trött och lite seg när jag vaknar men så fort jag kommer upp på löpbandet så brukar jag bli taggad och kunna köra igång. Men i dag gick det inte. Jag mådde lite illa och kändes mig orkeslös. Och det har hållt i sig hela dagen.. Så istället för de planer jag hade ikväll ska jag bara ligga hemma på soffan, kolla på film och vila upp mig så jag är fit for fight i morgon. Hoppas ni är piggare än jag i dag, puss!

_________________

Todays: Hat H&M Knit sweater Zara Necklaces Syster P och Cooee Leather pants Zara.

Happy monday everyone! I hope u all are well. I actually feel a bit sick and down. But tonight I will spend my evening at my sofa just watch a movie and eat something good, probably candy. So I can be fit for fight tomorrow 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!