Tack Joanna”skruden”för en underbar tid!

unnamed

Modette_ORG_686 Modette_ORG_809

IMG_0020  IMG_0880  IMG_3043  IMG_9977 IMG_1697     IMG_9915
IMG_0396IMG_0179

Den 13 januari i år gick jag till mitt nya jobb för första gången. Jag var pirrig, nervös, lite rädd men väldigt förväntansfull. Den dagen jobbade vi vår första dag ihop, Joanna. Vi hade ju träffats några gånger tidigare på pressevent och såklart under arbetsintervjun men det var nu vår vardags tillsammans började. Fem dagar i veckan i nio månader har vi jobbat ihop. Vi tog över Modette, vi fick göra vår egen grej, vi skrattade, tränade, peppade varann, pratade killar….. Vi hade väldigt kul.

Nu har du fått ett grymt jobberbjudande som jag förstår att du inte kan tacka nej till. Och jag som är ”pro” för att vad gäller att följa sin egen dröm och ta för sig tycker du gör helt rätt! Det ska bli kul att följa dig på din nya resa men det kommer såklart bli tomt här i vårt Modette-rum skruden. Jag kommer saknar att springa ner till presstop med dig och köpa godis på eftermiddagen, kommer sakna ditt skratt, vårt snubbsnack och att ha din varma, fina energi här. Men vi kommer ju ses ändå och jag peppar och stöttar dig alltid! Du kommer rocka ditt nya jobb, kör bara kör nu skruden!!

Massa kärlek, pepp och energi till dig skruden <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!