Its all in the details

_MG_2839 IMG_0042 IMG_0202  IMG_5871 IMG_9294

Som ni vet älskar jag ju smycken. Jag köper både lite dyrare smycken som jag vet att jag kommer att hålla länge. Men det roligaste, tycker jag, är att shoppa billiga smycken på kedjorna så man kan variera sig ofta. Därför tänkte jag lista mina favoritmärken när det kommer till just smycken:

1. & other stories

2.
Bik Bok

3. Danska märket Story

4. Jane Koenig

5. H&M

6. Mango

_____________

As you know I love jewelries. Here is a list over my favorite shopes for cheap and trendy jewelries:

1. & other stories

2.
 Bik Bok


3.
 
Danska märket Story

4.
 Jane Koenig
5. H&M

6. Mango

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!