Todays Mood

bild-(1) bild-(2)

(Sorry for bad Iphone pictures..)

Hej på er, hur mår ni? Jag är faktiskt helt slut, sitter hemma i soffan och jobbar. Har varit helt slut hela dagen, har lixom värk i kroppen. Hoppas verkligen inte att något bryter ut på riktigt då jag åker till MTVs EMA i helgen 😀 Måste hitta något att ha på mig! Nu ska jag äta varma mackor och kolla på någon serie. Sen kanske jag ska spela in en video till bloggen 🙂 Puss på er!

___________

Today I feel a bit down. I really hope I dont get sick because this weekend im going to MTVs EMA in Glasgow. I dont know what to wear jet!! But now its time for some toasts and just relax in the sofa. How is your day?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!