Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My cleaning routine

IMG_3495IMG_3502

Hej från Glasgow! I dag gick jag upp kl 05.00 för att flyga till Glasgow för att gå på MTVs EMA i morgon kväll. Ni ska väl kolla? 21.00 på MTV. Så kul! I kväll är det dags för en välkomnsdrink och pre party. Men det blir nog en lugn kväll för min del, fortfarande dåligt med energi så ska vila upp mig till i morgon.

Men jag tänkte i alla fall ta tillfälle i akt och visa upp er vilka produkter jag packat med mig och som jag använder för rengöring av min hy. Jag älskar Emma S! Så sköna och skonsamma produkter. Jag använder hennes ”Cleansing facial wash”, efter det en ”enzyme peel”, därefter tar jag bort det sista smutsen som fastnat i porerna med hjälp av Vichys ansiktsvatten. Sen är det dags för Emma S serium eller mitt andra favoritserum ”Drops of youth” from The Body shop. Thats it!

___________

Hello from Glasgow! Im here to go to the MTVs EMA gala tomorrow. So much fun!

But I wanted to show you what products I packed and witch I use for cleaning my skin. I like Emma S products. And I use her ”Cleansing facial wash”, ”enzyme peel”, cleasing water from Vichy and serum from Emma S or ”Drops of youth” from The Boy shop. Thats about it! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Josefin Dahlbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!