EMA– Cocktail party

IMG_3581

I går kväll var vi på ett cocktail party där jag passade på att mingla med MTVs programledare Laura Whitmore, hej hej snygga tjej! Sen blev det middag med ”rackaralex”, Kenza, Shiva och Max från MTV. Vi var i ett asmysigt område som såg ut som att vara taget ut Harry Potter. Efter det var det Pre Party inför kvällen gala men jag gick hem tidigt och sov, gäller ju att vara på topp i dag 😀 Glöm inte kolla 21.00 på MTV!

___________

Picture from yesterdays cocktail party. Here with the MTV host Laura Whitmore. After the cocktail we went for dinner in a super cozy place and then we hit the pre party. And tonight its time fot the EMA!! So excited! Dont forget to watch, 21.00 at MTV. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!