Todays: Leather pants

IMG_3610  IMG_3628  IMG_3687  IMG_3714
IMG_3700IMG_3727 IMG_3617

(Thanks for the pictures Andrea)

Hatt H&M Fuskpäls Filippa K Tröja Mango Skinnbyxor SET Boots Zara

Nu har vi varit ute och fotat i ett soligt Glasgow. Som ni vet älskar jag skinnbyxor och har på mig det flera gånger i veckan. Efter ett par åt av kärlek till skinnbrallorna har jag byggt upp en bra skinnbyxgarderob och det är många av er som frågar var jag köper mina skinnbyxor och om jag har äkta eller i imitationsskinn.

Jag har gillar båda men måste ändå säga att äkta skinn ändå är lite snyggare då de bara blir bättre och bättre med åren. Medan imitationsskinn bara går sönder med tiden. Mitt senaste tillskott i skinnbyxeväg är de här grova mc-byxorna jag har på bilden, huuur snygga? De kommer från ett av mina favoritmärken SET som är ett tysk märke som är grymma på läder. Ni vet ju att min favoritbloggare just nu är Maja Wyh och det är genom hennes blogg jag upptäckte detta fantastiska märke. De har inte bara skinnplagg utan också grymma tshirts, jackor och stickat.  Ett sånt märke du kan ha allt från, det ultimata basmärket.

Nä nu ska jag spela in en video till er från mitt hotellrum här i Glasgow 🙂 Så vi ses snart!

________________

Hat H&M Fake fur Filippa K Knit Mango Leather pants SET Boots Zara

Many of you have asked where I buy my leather pants and if I use real leather or faux. I like both. But think real leather gets better with age. My lastest purchase is these leather pants I wear in this post. They are from one of my favorite brands SET. A German brand that is very good on leather garments. You know that I like the blogger Maja Wyh and it is through her blog, I discovered this amazing brand. They not only have leather garment. They also have alot of great basic garments, tshirts, knit and cool jackets.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!