EMA– What a show!

IMG_4012

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en grym kväll. Alltså EMA, vilken jäkla show! Så sjukt stort, så mycket folk, så bra uppträdande, ja allt var grymt!

Jag och Andrea åkte från hotellet vid fyra för att vara på plats vid röda mattan innan showen. Jag filmade och har så mycket material att visa er! Andera intervjuade och vi fick asbra intervjuer; Ed Sheeran, Ozzy och Sharon Osbourne och många fler. Jag ska visa er när vi har klippt allt material. Efter showen gick vi på efterfesten en stund MEN vi var så sjukt hungriga så åkte till hotellet och åt en assen middag och nu, sängen!!

______________

I just got back to the hotel room after a great night! EMA, what a show! I loved it!! We got some many great interviews, Ed SheeranOzzy and Sharon Osbourne and a lot mote. I will show u later! Nu its time to hit the bed! Good night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!