Sushi&hair cut

bild-(7)

IMG_4258haircut

I dag bestämde jag mig, snart ryker det. Håret alltså. Jag klipper nästan alltid av mig håret på hösten då jag stör mig på att det fastnar i halsduken, blir tovor när jag har en stickad tröja med polokrage eller nått liknande. Jag gömmer alltid håret innanför tröjan i nacken under hösten och sen känner jag alltid – Just do it!

Klipp bara av det! Det där långa håret som växt ut sen hösten innan, som äntligen blivit långt. Men egentligen vill jag inte ens ha långt hår utan har det kvar ”bara för att det växt ut”. Men så i dag kände jag ”nej, nu får det vara nog”. Så efter att jag och min kompis madde hade ätit upp vår sushi så åkte kökssaxen fram. Nu gör jag det! Så nu sitter jag här i soffan med en längre page och är glad. (Film på detta hittar ni på @modettesverige)

______________

As usual I cut my hair in the middle of the fall. But this time I did it at home with my kitchen scissors. Well, well – Just do it! 🙂

Want to see when I cut it? – Watch here:  @modettesverige

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!