Vad drömmer du om?

Josefin

Ni vet ju att jag alltid står för att man ska våga följa sina drömmar! Under tiden jag pluggade på högskolan satt jag på kvällar och helger och byggde en egen modesajt. Som jag sedan uppdaterade med modeartiklar, modeplock, intervjuer med modebloggare mm. Jag drömde om att få jobba om ett webbmagasin med inriktning på mode och bloggar på heltid. Min mamma, mina klasskompisar och framför allt mina lärare tyckte att min dröm var lite väl för optimistisk. ”Det kommer aldrig gå att försörja sig på, men ha det som en hobby du”.

Jag drömde om att få gå till mitt kontor, uppdatera sajten med fina modeplock och roliga intervjuer. Att få driva en står inspirationsskälla för många tjejer.

 Och se vad jag jobbar med varje dag i dag? Exakt det jag drömde om. Det är helt galet om jag tänker efter men så himla ballt! Just nu gör jag ett samarbete med Unionen som inspirerar till just detta, att följa sin dröm. De har precis släppt en bok och en tumblr med 34 företagsidéer som inte finns än, men som borde finnas!

Om du också har funderat på att starta eget men kanske inte riktigt vet vad du ska göra – Gå in på –  unionen.se/företag – och inspireras!

(Det är också ok att stjäla någon av idéerna också så ni vet)

DREAM BIG!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag har en massa drömmar!! Dels drömmer jag om att få jobba som marknadsförare inom PR och reklam på någon cool byrå. Drömmer även om att ha ett eget företag som bröllopskoordinator. Hur roligt vore det inte att få planera massa bröllop?! Åh<3 Har även kvar min bloggdröm som jag haft i fem år nu…att lyckas nå ut till fler läsare, kunna inspirera osv. Hade gärna haft bloggandet som en del av mitt liv på en mer seriös nivå:)

  Liborius 2014-11-18 22:04:36 http://liborius.se
  Svara
  • Svar på Liboriuss kommentar.

   Åh vilka härliga drömmar!! Allt är ju möjlig så det är bara börja göra din dröm till verklighet. Små steg i taget. Stort lycka till 🙂 Kram

   Josefin Dahlberg 2014-11-18 23:51:34 http://None
   Svara
 • Jag drömmer om att få vara med och göra skillnad för människor. Jag pluggar just nu till socionom och hoppas på att få arbeta antingen, i det stora, med diskrimineringsfrågor på regeringsnivå eller , med det lilla, med människor som lever med missbruk, i hemlöshet eller med ofrivillig barnlöshet.

  Tänk vad fantastisk att få vara en bidragande faktor till att någon annan får ett lite, lite lättare eller lyckligare liv!

  Älskar din blogg, kastar mig över den varje lunch! Keep up the good work!

  Ida 2014-11-18 16:21:29 http://None
  Svara
 • Hur lång tid tog det från det att du startade din blogg tills det att du kunde ha det som jobb? 🙂 Och ditt bästa tips för att lyckas?

  Madeleine 2014-11-18 14:42:03 http://None
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Hej Madeleine, Jag har bloggat i ca två år och jobbade ju både som chefredaktör för Modette och med min blogg här på Modette. Jag tog examen från min utbildning Journalistik och multimedia-programmet januari 2013 och fick mitt nuvarande jobb i januari 2014. Under det året var jag frilans och hade många olika jobb. Jag tog för mig, ville hela tiden lära mig mer och låg på för att få göra fler jobb och projekt. Så mitt bästa tips är just att våga ta för sig! Vänta inte på att någon söker efter en ny anställd, sök ändå! De kanske inte ens vet vad de behöver!! Så visa vad du kan och våga göra din egen grej 😀

   Josefin Dahlberg 2014-11-18 14:56:15 http://None
   Svara
 • Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Lovisa 2014-11-18 10:58:55 http://www.nattstad.se/LovisaBriggert
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!