Bonjour Paris!

Bonjour från Paris! Just nu sitter jag på mitt hotellrum och kollar igenom bilder från dagen. Jag är i Paris från i dag till på fredag tillsammans med La Redoute!

I morgon har La Redoute sin pressvisning för våren som jag ska besöka, vilket ska bli väldigt kul. Men det är inte bara det jag är här för. Jag är nämligen här för att ta reda på hemligheten bakom den perfekta, chica, parisiska stilen. Hur kan vi hemma i Sverige bli lika stilrena som fransyskorna? Det ska jag och mitt filmteam ta reda på under veckan. Men det dröjer lite innan ni får se filmerna.

Så länge får ni följa @Inspiration de La Redoute på Instagram som jag har hand om den här veckan!

___________

Bonjour from Paris! Im here together with La Redoute! I’m here to find out the secret behind the perfect, chic French style. 

Follow my journey @Inspiration de La Redoute på Instagram

IMG_4605

Här är min låånga dag i bilder 🙂 Min taxi till Arlanda kom kl 04.00 så jag ställde klockan på 03.15 så jag skulle hinna göra mina solhälsningar som den lilla yogis jag är 🙂 Faktiskt väldigt skönt men ja knappt tre timmars sömn är ju på tok för lite.

_______


Its been a long day! 
My day started at 03:15 back home in Stockholm.. Here is my day in a few pics. I started my day 03.15 am with some yoga. 

paris01
IMG_4611
Sov lite på planet och vaknade upp kl 09 i Paris.

__________

After a nap at the plan I woke up in Paris. 

IMG_4629

Säger bara mums! Älskar Paris!

_______

Yum! Love Paris!

IMG_4627
IMG_4632
IMG_3680

Efter middagen ska jag lägga upp bilder på min outfit! Hörs snart!

________

After my dinner I will post todays outfit pictures. Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!