Good morning Paris (beautiful lace)

   IMG_48055

IMG_4797IMG_48085

God morgon Paris! I dag är det min tredje och sista dag här innan jag åker hem till Stockholm igen. Det har varit en underbar trip och nu ska vi ut och fota streetstyle och kanske hinna med lite shopping. Följ mig på Instagram – @inspirationdelaredoute. Ses snart och happy friday hörrni! Puss!

__________

Good morning Paris. Today is my last day here before I go back home to Stockholm. Its been a great trip! And I love love love this lace blouse from Sézanes collection för La Redoute SS15.  I will let u know when is in store. Now its time for some streetstyle and shopping, follow my day at – @inspirationdelaredouteHappy friday and talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!