Happy girl

IMG_5116

Haha alltså ja det här är den enda bilden jag lyckades fånga på dagens outfit. Så glad tjej!

Jag måste berätta – som den Yogis jag har blivit så var jag uppe 05:30 (!!!!) i morse och körde en och en halv timme långt Bikram Yoga pass. Alltså det var det sjukaste, jag trodde inte jag skulle klara det men det gick till slut. Har ni provat Bikram?  Det var såååå skönt när det var över men så sjukt jobbigt under tiden, haha. Men jag blir sugen på att köra snart igen, stört jobbigt men ändå kul och härligt. Tips om ni inte har provat!

________

Happy girl in todays outfit! I must tell u this morning I tried Bikram Yoga for the first time. It was crazy. But in some odd way I liked it and want to do it again. Have u tried Bikram? Did u like it? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!