Hey Tommy! (new jacket)

  IMG_5412

Som sagt var jag på Yoga i dag, jag var på 90 min HATHA Yoga och det var heeeeelt fantastiskt. Så bra instruktör, så bra övningar och jag känner att jag har såååå mycket att lära mig. Min balans och mina muskler fick sig verkligen en omgång. Helt klart en klass jag kommer fortsätta på. Tjejen bredvid mig var sååå vig, hon kunde göra vad som helst med sin kropp, så häftigt. Jag vill också! Men lugn i bussen nu Jossan, lite i taget 🙂 Jag känner mig verkligen mer och mer som en Yogis 🙂

Vad tycker ni om min nya vinterjacka från Tommy Hilfiger? Så varm och så fin tycker jag. Nu ska jag rensa inför min loppis i Brunogallerian på Götgatan i morgon. Ses vi där? 🙂

__________

Todays HATHA yoga class was so amazing! Loved it! What do u think about my new jacket from Tommy Hilfiger? I love it! So warm and cozy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!