Leva som en Yogis typ… #3– Meditation

IMG_4956

Okej, en grej som alla Yogisar gör är ju att meditera. Jag har försökt meditera flera gånger genom åren men tänker så himla mycket så har väldigt svårt att hitta det meditativa stadiet. Och det känns lixom lite väl flummigt att bara sitta såhär och andas… Men jag vet ju bra man kan må av att meditera, framför allt i vår stressiga vardag där vi hela tiden har tusen tankar i huvudet.

De senaste veckorna har jag mediterat lite grann efter yogan och känt att det funkar mycket bättre och jag har fått känna på lite hur härligt det är att få släppa allt och bara vara i nuet. Därför tänker jag att vi den här veckan ska prova att meditera i fem minuter varje dag.

Yogan är egentligen en förberedelse för meditation så jag kommer att meditera efter mina solhälsningar på morgonen – Gör ni dem fortfarande? Annars är det bara sätta sig någon gång under dagen då det funkar för dig 🙂

IMG_5328

Veckans Yogis-övning:

1. Ställ en påminnelse om fem minuter på telefonen.

2. Sätt dig som jag gör på bilden.

3. Blunda och andas djupa andetag med magen.

Tips! För att kunna släppa alla tankar – Tänk ”Andas in, andas ut”, det gör det lättare att släppa huvudet och vara i kroppen.

Läs om: Yogis-övning 1

Läs om: Yogis-övning 2

Vill du har mer Yogis-pepp? Maila: [email protected]

Dela med dig av dina Yogis-studer på Instagram #levasomenyogistyp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tänkte bara slänga in en kommentar om förra veckans tacksamhetschallenge; Började och slutade med att tacka de sakerna jag skulle vara/hade varit tacksam över varje dag, och det ger ett sånt positivt lyft till hela dagsandan! Tack, det håller jag fortfarande på med och det har jag även tipsat vänner och pojkvän om! 🙂

    Hannah 2014-12-02 13:32:04 http://None
    Svara
  • Tips, slå på en guidad meditation på Youtube, finns i alla möjliga former med ett bra stöd för oss nybörjare ☺

    ida 2014-12-01 20:19:49 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!