New makeup favorites

 IMG_6347 IMG_6349

Jag har aldrig haft riktiga sminkborstar eller ordentligt smink. Jag har köpt det mesta på H&M under åren. Men nu börjar mitt skönhetsintresse väckas mer och mer och jag märker hur stor skillnad det gör att ha bra grejer. Jag har precis införskaffat mig bra sminkborstar från Morris & Luca. En stor puderborste som jag använder flera gånger om dagen med ett mattningspuder från Lumene. En ögonskuggsborste, en grym ögonbrynsborste och en rougeborsta som jag anväder till mitt solpuder. Det gör verkligen skillnad vilka redskap du använder.

____________

New in: makeup brushes from Morris & Luca. 

IMG_6334

En annan ny favorit på sminkbordet är Maybellines nya foundation som är superlätt. Den lägger sig som ett tunt lager men täcker ändå bra. Klart man behöver lägga på lite extra där det verkligen behövs eller komplettera med en concealer. Men skönt till vardags att känna att huden kan andas och att man inte har ett tjockt lagen över hela ansiktet. Tummen upp!

______

My new every day favourite foundation is Maybellines new ”dream wounder nude”. A thin foundations that fits perfect to have every day. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!