Yogisövning 4

Hej på er Yogis. Hur har er vecka varit? Hur har det gått med mediationen? Svårt, enkelt, jobbigt, har ni märkt skillnad?

Jag har mediterat varje morgon förutom i morse…. Men äh nya tag i morgon. Jag gillar det och tycker det är ett så skönt sätt att starta dagen. Även om jag ibland typ håller på att somna sittandes… Men så skönt att låta natten och drömmarna sjunka in, starta dagen med ett blankt sinne och andas in dag. Så flummigt jag vet men jag tycker det är härligt!

55da7e06623bdb89784d21b7b6259f0d

Veckans Yogis-övning: 

Som jag skrev förra veckan så är yoga en förberedelse för meditation och det är precis vad veckans Yogis-övning handlar om. Vi ska göra solhälsning 1 x 5 ggr + 5 min mediation varje dag. (Om du inte vet hur man gör solhälsning 1, kolla på youtube, köpa Yoga girls bok eller Kolla in mitt första Yogisinlägg här!Alltså snacka om bästa starten på dagen! Och om det passar dig bättre under dagen eller på kvällen kör på det.

Okej, frågor? Tankar?

Namaste 🙂

#levasomenyogisyp [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!