Todays look! (Love my new rings)

IMG_6590
IMG_6581IMG_6564   IMG_6583
IMG_6548

Hatt H&M Stickad tröja Zara Fluffjacka Set Ormring & infinityrint Thomas Sabo Jeans Diesel Boots Din sko

Så länge sen jag fotade en riktigt outfitbild, sorry för det. Men här är ni dagens outfit. Jag är tomteröd december till ära, haha. Vi har riktig julstämning här på Modette-redaktionen i dag med julmusik och julefika 🙂 Älskar min nya ringar, även om jag har ormfobi älskar jag den här ringen. Den kanske kan hjälpa mig att släppa min fobi, vad tror ni? Fin va?

___________

Hat H&M Knit Zara Fake fur Set Snake ring & infinity rint Thomas Sabo Jeans Diesel Boots Din sko

Its been weeks since I posted a real outfit picture, sorry for that. But here is todays outfit. I wear red to give u some christmas feeling, hehe. Love my new rings, especially this snake ring. Do u?  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!