Julklapp till mig själv!

28622_big

Jag har precis klickat hem den här fina väskan till mig själv. SÅ glad! Jag älskar det klassiska LV-mönstret men gillar inte riktigt vissa av de nya väskorna, då de ser lite för ”lyxiga” ut för min stil. Men älskar den här, att den är liten sliten och storleken på den, kommer passa perfekt till vardags. Ni vet min weekendbad som jag älskar shoppade jag vintage på Herr Judit men den här pärlan hittade jag online. På Luxclusif som är en sajt som säljer vintage äkta väskor och accessoarer från märken som Louis Vuitton, Gucct mf, Burberry med flera. Tips till er som är sugen på en designväska och gillar vintage. Och som inte vill lägga ner en hel förmögenhet, då de säljes till ett såklart bättre pris än nya.  Happy girl!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!