Kickstarta dagen med vitaminboost!

IMG_7812
IMG_7800 IMG_7802IMG_7788

Under hösten har jag känt att jag tappt lite av min energi som jag annars brukar ha. Dels har jag börjat sova mer då jag snittat typ 5-6 h en längre period vilket är för lite. Jag har också börjat att ladda upp med vitaminer för att hjälpa kroppen lite på traven.

Jag börjar dagen med att ta en shot Aloe vera och vitaminer från Vitaviva innan jag äter frukost. Jag har gjort detta i ca en vecka och känner mig nog lite piggare faktiskt, kan ju vara mest psykiskt men på sikt kommer det nog göra skillnad. Klart vi behöver lite extra hjälp nu när det är kallt och mörkt. Vi får vara snälla mot oss. Glad fredag på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!