SÅ typiskt mig…

http://youtu.be/AlfVVWvqVXE

Just nu gör jag ett roligt samarbete med Match.com som går ut på att ”love your Imperfections”. Alltså att ingen är perfekt.

Vi alla har ju vår alldeles egna personlighet med våra egna charmiga egenskaper. Alla egenskaper kanske inte känns så charmiga i alla lägen men det är ju de som faktiskt gör oss till de vi är egentligen. Match.com vill med den här kampanjen uppmana oss till att gilla våra imperfections för hur ska vi annars kunna älskas helt av någon annan?

Mina ”imperfections” är att jag gör och säger ofta saker innan jag hinner tänka efter. Jag känner mig ganska ofta lite ”dum” för att jag hävt ur mig något lite för snabbt, något lite för personligt eller vad det nu kan vara. Men egentligen gillar jag det, allt är lixom inte så noga. Jag får vara lite sprallig ibland. Eller att jag i bland gör något innan att tänka igenom det två gånger..

Typ som när jag skulle på dejt och hade en finne i pannan. Det fanns ju lixom bara en sak att göra – Klippa lugg! Jag var kanske lika nöjd dagen efter då håret stod åt alla håll men ”äh det är ju iof bara hår, det växer ju ut”.

Det är SÅ typiskt jag men det är något jag lärt att gilla med mig själv. Att det går snabbt i svängarna. I bland blir det asbra och i bland inte lika lyckat men det är väl inte hela värden?

Kan ni känna igen er? Vad har in för ”imperfections”?

#Loveyourimperfections

Klicka här för att komma till Match.com

Inlägg i samarbete med Match.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!