Christmas Snapshots and stories

IMG_7278 IMG_7316 IMG_7319
IMG_7322IMG_7321IMG_7332IMG_7334

God jul på er! Sorry får dålig uppdatering. Jag har verkligen kopplat av nu i julledigheten, så himla skönt.

Vi hade en lite annorlunda jul i år. Eller det har vi iof haft de senaste åren. Förra året var vi i London, något år innan dess firade vi på sjukhemmet med pappa och innan dess var det också lite olika turer.

Men när jag var liten såg julen alltid likadan ut. Mormor och Bengt kom hem till oss i bland kom moster, kusiner så vi var hela släkten samlade. Det var den enda dagen på året vi kunde räkna med vår pappa. Tomten kom samma alltid samma tid och jag somnade alltid i soffan. Det var mysigt. Men som i år när vi bara var jag, mamma, syrran, min bästa kompis och hennes mamma, det var SÅ mysigt.

Vi trängde ihop oss i min lilla etta då både mamma och min syster håller på att flytta. Men vi hade så roligt och så mysigt. Det var verkligen en härlig jul. Allt måste inte alltid vara som det alltid har varit, det är härligt att variera sig lite. Men jag läängtar tills jag har ett eget hus och familj och får styra upp en riktig julfest, så mysigt.

Hoppas ni också hade en härlig jul och att ni njuter av ledigheten. Stor kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!