Mina nyårslöften 2015

IMG_3750

Jag har inte haft några riktiga nyårslöften på några år. Tidigare när jag fortfarande drack alkohol hade jag alltid som löfte att jag skulle dricka mindre, inte göra bort mig, bli mer ordningssam, träffa en bra kille, bli bättre på jobbet/skolan, inte slarva bort saker, ha hand om min ekonomi mm. Men nu för tiden sen jag slutade dricka har jag inte riktigt haft några nyårslöften och de tidigare löfterna behöver jag som tur är inte ha i år.

Så jag har funderat lite mer på det här och kommit fram till sju löften som jag verkligen ska jobba med under nästa år. Här är de:

Yoga mer: Jag vill lära mig mer yoga och verkligen få in yoga i mitt vardagliga liv.

Jobba mindre: Ägna mer tid åt mina vänner och min familj. Och för att jag ska kunna vara så bra som möjligt när jag väl jobbar.

Äta bättre: Jag älskar ju pizza, smågodis, fika mm. Men nästa år ska jag ta hand mer om mitt inre och tänka mer på vad jag stoppar i mig. Kommer faktiskt börja året med en 15 dagar cleanse, mer om det snart.

Resa mer: Det här året reste jag ingenting förutom med jobbet. Nästa år vill jag resa mer med mina vänner eller familjen. Jag mår så bra av att resa, får så mycket ny inspiration. Fler weekends 2015!

Prata om mer om min nykterhet: Ni som har följt mig vet att jag har pratat en del om varför jag inte längre dricker alkohol. Det vill jag prata ännu mer om nästa år och inspirera ännu fler till ett nyktert och härligt liv.

Shoppa bättre: Jag ska bli bättre på att organisera mina köp. Jag är sån himla spontanshoppare och det ska jag försöka jobba bort nästa ord. Ny regler: Får inte köpa något på en gång utan måste minst tänka på det en dag. Om jag verkligen vill ha det dagen efter så får jag köpa. Jag köper ofta på ”öppet köp” men det är sällan jag lämnar tillbaka även om plagget inte känns hundra.

Lägga mer tid på bloggen: Jag gillar verkligen att blogga men jag känner ofta att bloggen blir lidande av för mycket jobb. Jag tar inte så bra outfitsbilder mm längre och det vill jag verkligen bli bättre på igen. Så ni kommer få se en ännu mer och ännu bättre blogg nästa år.

IMG_4951

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!