15 Day Cleanse

cleanse

Okej, nu ska jag rensa kroppen! I 15 dagar ska jag bara äta ren mat. Alltså mycket grönt, rått och ja vad jag nu mer får äta. Jag ska alltså klara mig utan typ åtta koppar kaffe per dag, godis, pizza, cola, ja ni vet allt sånt där som jag tyvärr älskar… Men det kommer gå bra!

För att rensa ut ordentligt kommer jag äta de här vitaminerna som hjälper till att rensa tarmarna och gör rent på insidan. Det ska blir skönt att rensa bort allt som man samlar på sig utan att man vet om det. En ren start på året helt enkelt! Jag kommer uppdatera er om hur det går 🙂

Vill du också haka på? – 15 Day Cleanse hittar du här!

Det går också att bara äta rent och börja dagen med citronvatten, det rensar också ur tarmarna. Okej nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du vet att alla såna detoxtabletter och olika dieter är helt påhittat? Man kan inte detoxa sin kropp och de är bara företag som vill tjäna pengar. Mina föräldrar är läkare och har forskat om det. Man kan äta bra och träna absolut men att ”rena kroppen” med att bara dricka juicer och äta tillskott gör den mer onytta än nytta..det kommer flera forskningsrapporter om det framöver 🙂

  Tänkte bara säga det 🙂 Kram!

  Anja 2015-01-04 15:39:25 http://None
  Svara
  • Svar på Anjas kommentar.

   Absolut! Jag tror inte att min kropp rensas bara av dessa vitamier men de hjälper till lite på traven. Men det viktiga är såklart att äta rent om man vill rena. Men känner redan att de verkar så känns som de hjälper till lite i alla fall 🙂

   Josefin Dahlberg 2015-01-04 23:38:55 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!