Clean start

cleansee

bild-(1)

Glad fredag på er! Jag sitter hemma i soffan och avnjuter en härlig frukost efter min 45 min yoga här hemma. Så bra start på dagen! Jag har kört yoga på morgonen sen jag började efter julledigheten men frulle har jag varit sämre med. Men i dag har jag dukat upp med Chiapudding, smoothie (Recept), Pukka te och mina vitaminer från Vitaviva som jag äter varje dag. Det här hör ju också ihop med min cleanse.

Jag säger bara att den här cleansen, det funkar verkligen.. Känner mig mycket lättare och renare i kroppen. Ingen svullen magen eller ont i magen som jag annars kan få när jag ätit. SÅ himla skönt. Och det är ju väldigt skönt att känna sig lite ”lättare” i kroppen.

Så nu efter min yoga och den här frullen ska jag slänga på mig något och åka till jobbet. Vi hörs senare, puss!

_____________

Morning  routine: 45 min yoga & clean breakfast = best start!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!