Black fluffy friday

IMG_9473
IMG_9426
IMG_9468IMG_9454
IMG_9482

Solisar Ray-Ban Fluffjacka Gina tricot Jeans Diesel Väska Zara Boots & other stories

Hej på er, här kommer dagens look. Svart som vanligt.. Ska försöka bli bättre på färg men i morse kände jag verkligen ”jag har inget att ha på mig…”. Det beror dock på att jag inte tvättat på för länge.. Så ja det blev helsvart i dag igen. Nu har jag precis kommit hem efter en galet rolig utekväll, mina fötter är ömma och jag ska lägg mig. Hoppas ni har haft en fantastisk fredag!

___________

Sunnies Ray-Ban Flufft jacket Gina tricot Jeans Diesel Bag Zara Boots & other stories

All black today, again… Happy friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!