Video: Jakten på den franska stilen – del 1 (äntligen!)

Kommer ni i håg att jag var i Paris tillsammans med La Redoute i höstas?

Äntligen får jag visa er vad vi gjorde där. Ni tycker säkert som jag att alla fransyskor alltid ser så himla chica ut. Därför ville jag ta reda på hur vi här hemma i Sverige kan klä oss lite mer parisiskt och också se så där stilrena och snygga ut. I tre webb-tv avsnitt får ni följa med mig till Paris när jag ta reda på hemligheten bakom den perfekta franska looken . Roligt va?

http://youtu.be/HLvRFo6rQRY

Vad tycker ni?

Shoppa den parisiska stilen här:

La Redoutes vårkollektion hittar du här!

Klicka här för at komma till La Redoutes webbshop.

Samarbete med La Redoute 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!