Hey Fab Feb!

b6aa19cfe8f18021480cb47decdc3c1f

Hej Fab Februari. Alltså guuud va lång januari var, känns som tre månader i en. Men nu är jag sjukt taggad på februari. Vi har SÅ mycket roligt på gång på jobbet. Ett stort projekt som jag kan inte berätta om riktigt än men snart. Håll utkik, ni kommer älska det!

Andra saker jag ser fram emot i februari är att jag åker till London på torsdag och den 12:de åker jag på modeveckan i New York, SÅ taggad! Känns som att februari kommer bli en grym måndag! God natt!

__________

I’m really looking forward to February. I will go to both London and New York. So much fun! I hope i also will have a fab february! Good night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!