Juice Cleanse

juciecleanse1 juciecleanse2

Jag har inte riktigt varit så pepp på det här med juicecleanse. Har mest känt att det är ytterligare en vikthetsgrej och något folk tar till två dagar innan en fest de ska på för att komma i en klänning eller nått liknande, ni fattar vad ni menar. MEN för ett par veckor sen var jag på en föreläsning på hälsofiket Koloni och fick en ny syn på saken. Att en dags cleanse verkligen gör dig gott. Det rensar, är snällt för magen och hjälper oss att bli av med sånt vi samlar på oss utan att veta om det.

Men det här med tre dagars cleanse är jag fortfarande inte så förtjust i, det känns lite väl hetsigt. Men en dag såhär någon gånger i kvartalet klarar till och med jag som måste äta på något konstant.. Bara några timmar kvar nu innan det blir läggdags och sen frulle deluxe!! Jag uppdaterar er med hur jag känner efter cleansen 🙂

Vad har ni för erfarenhet av juice cleanse? 

______________

I have not been so positive towards this juice cleanse trend. It has most felt like a one more diet and thats really not what we need! But after a lesson on the topic I change my opinon. One day of cleanse is really good for your body.  It clear your body in a healthy way. First I thought I never could do it because I would be toooooo hungry, but even I who eat all the time can handle it. And it feels pretty good. I will give u an update after the clease and tell you more about how I feel. 

What are your experiences of juice cleanse?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Detta kanske är en lite udda fråga, men vad kan man ha på sig när man ska gå ut? 🙂 Nyss fyllt 18 och inte haft min första utgång än, men på fredag blir det av problemet är bara att jag vet inte vad man kan ha på sig :/ Kram

  Jenny 2015-02-04 21:08:07 http://None
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny, grattis <:) Va roligt!! Det beror ju såklart på vilken stil du har och vad du känner dig fin i. Jag kör ofta på sköna skor (älskar att dansa) om jag har en kort kjol kör jag ofta något mer over size över eller tvärtom så det inte blir fööör avklätt. Nu är det ju rätt kallt också men fint m urringning i ryggen eller en skinnkjol och en over size topp 🙂

   Hoppas du fick lite inspo och att du har en grym kväll!! :))

   Josefin Dahlberg 2015-02-04 22:42:09 http://None
   Svara
 • Spännande! Var köpte du just dessa juicer? 🙂

  Sophia 2015-02-04 00:44:39 http://None
  Svara
 • Åh! Har alltid velat prova en juice cleanse, och är sugen på att testa ”Raw Claritys” !
  Än så länge har jag bara kört på någon enstaka juice och gör även min egna hemma, med min juicecentrifug.. 🙂 Men aldrig gått ”all in”.

  Jamie 2015-02-03 21:45:13 http://www.jamiesallmen.com
  Svara
 • Jag blir nästan lite upprörd när folk går på juice-detox, dieter eller cleanse. Det är bara ett sätt att svälta sig själv och gå ner i vikt och nu är det bara ett ”okej” sätt att göra det så ingen ska peka fingret att man inte äter. ” Jag går på juicedetox, jag får bara dricka juice i sju dagar”. Rent utsagt är det hälsofarligt. Det är självklart jättejättebra att få i sig juicer och alla vitaminer som finns i det men det ska man enbart göra med normal annan kost, som ett tillskott i vardagen inte som ett subsitut för vanliga måltider. Tycker många bloggare måste ta ansvar och inte visa att det är okej för unga tjejer att svälta sig själva.

  Amelie 2015-02-03 20:14:31 http://None
  Svara
  • Svar på Amelies kommentar.

   Sant! Som sagt har jag varit väldigt kritisk mot det tidigare och är det fortfarande till längre juice cleanser. Men under föreläsningen berättade hon så bra om hu vi i dagens samhälle får i oss så mycket gifter som vi kan rensa ut m hjälp en en endags cleanse. Såklart inte allt men en del och att det är snällt mot kroppen. Men hon var inte speciellt positiv till de längre jucie cleanse perioderna… Dock är det bra för att bli av med sötsug och andra vanor om man ha problem med det. När jag gjorde en cleanse tidigare ( inte på juice, utan fick äta hur mycket jag vill bara det var basisk) så blev jag av med mitt kaffesug, så himla skönt. Men håller helt med dig och det var därför jag frågade om er erfarenhet för jag vill inte bara ”promota” det som alla andra då jag inte är helt med på det.. Så tack för att du delar med dig Amelie!!

   Josefin Dahlberg 2015-02-03 22:15:10 http://None
   Svara
 • Kroppen sköter utrensningen själv via njuren, så att påstå att juicerna rensar kroppen är fel (men används flitigt i marknadsföringssyfte). Däremot, om juicerna är helt naturliga och ekologiska, kan det ju indirekt leda till att man undviker dolda gifter och kemiska ämnen som finns i många andra livsmedel (tyvärr..). Så det mest hållbara är ju att bli medveten om vart giftet finns någonstans, och utifrån det bygga sin kost och lära sig vad kroppen vill ha, och juicerna är ju toppen för kroppen så länge de är schyssta ,så jag tycker man ska dricka dem för den nyttiga sakens skull, och inte för att man tror att man ”cleansar” kroppen. 🙂 Kram

  Amanda 2015-02-03 20:09:37 http://None
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack för din kommentar och kunskap! De här juicerna är på ekologiska och närproducerade grönsaker och frukter och ska hjälpa till att få bort gifter från kroppen. Som sagt gör jag det bara en gång då hon som föreläste visade att det gör kroppen bra. Men hon sa själv att hon var skeptisk till flera dagar. Jag vet inte riktigt alla för och nackdelar men blev sugen på att prova efter jag lyssnat på henne. Meeen tror jag gillar att äta för mycket för att ha detta som någon rutin… hehe.
   Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-02-03 22:11:24 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!