Nude Skin

IMG_6334

Dags för lite beautytips här på bloggen! Jag har en ganska oren hy, lite småpluppar här och där och får lätt finnar när jag är stressad. Därför sminkar jag mig med foundation varje dag och med ett ganska tjockt lager vilket såklart inte är det optimala för hyn. Men just nu gör vi ett samarbete med Maybelline där vi får prova deras nya Dream Wonder Nude Foundation som är en supertunn foundation.

IMG_9099 IMG_9131

Jag trodde inte att den skulle passa mig först för jag var rädd att den inte skulle täcka mina pluppar men den täcker och ger en fin färg fast att den är så tunn. Såklart behöver jag bättra på vissa partier med en concealer men det måste man ju nästa med alla foundations. Jag har sett flera nya tunna foundations på sista tiden och tror helt klart att det är den nya grejen, jag är i alla fall redan ett stort fan.

Kolla in make up tutorialn när Adriana Lima blir sminkad med Dream Wonder Nude Foundation!

http://youtu.be/GZHH5QFq4wc

Inlägg i samarbete med Maybelline

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!