New York Fashion Week Look 2

IMG_0729 IMG_0753 IMG_0757

Stickad polo & hängselbyxor H&M Boots River Island

Hej på er, hoppas ni mår bra! Själv är jag kär i New York och villa flytta hit! I dag var det andra dagen för mig på NY Fashion Week. Innan Altuzarras visning (som var helt magisk) strosade vi runt i Soho, åt lunch, shoppade och fikade. Kolla in min Instagram för bilder från visningarn och vilka jag träffade där – @josefinsoso

Knit & overall H&M Boots River Island

Hi, hope u all are well. Im in love with NY and want to move here right now! Today was my second day of NY Fashion Week. Before the Altuzarra show we did some shopping and had a great lunch in Soho. Check out my Instagram for more pictures of my day – @josefinsoso

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!