Blir stylad av toppstylist i New York

Moroccanoil stylar flera visningar under modeveckan här i New York. Och tack vare dem får jag gå på många visningar, gå backstage och i dag fick jag till och med en egen hårstyling på deras huvudkontor. Så lyxigt!

Superduktiga och härliga Steven gjorde min frisyr precis som jag villa ha det. Jag visade en bild på Sienna Miller och sa att jag ville ha samma kaxiga, ruffsiga frilla som hon. Vi fotade under tiden så att ni kan se hur han stylade det 🙂

IMG_0094

1. Tvätta och föna håret. Steven lärde mig att föningen är det viktigaste steget av att skapa en frisyr. Jag fönar Aldrig håret.. Tvättar det alltid innan jag lägger mig så det får torka när jag sover, inte det mest optimala för håret så nu blir det ändring på det. Han sa att vi måste tänka på att det är värmen som formar håret, därför börjar du med frisyren redan när du fönar håret. Han fönade håret uppåt så att jag skulle få mer volym och berättade att det viktigaste att föna när rötterna om man vill få mer volym.

IMG_1017

Föning klar!

IMG_1018

2. Nästa steg är locktången.

IMG_1036

Han lockade mindre partier år gången. Och ”tvistade” till dem på slutet av topparna så de skulle sticka åt lite olika håll för att få till en mer ”edgy” look.

IMG_1047

Här ser ni bättre hur topparna blev när han tvistade dem på slutet.

IMG_1050

3. Ruffsa till hela håret med händerna så det blir en mer naturligare känsla, alltså till det blir ett stort ruffs 🙂

IMG_1056

4. Finjustera topparna med hjälp av styling gel så att de håller bättre och för att få visa slingor att sticka ut. Det ger en ännu mer edgy känsla.

 IMG_1085

5. Klart! Så himla nöjd. Så mycket coolare än hur jag burkar styla det. Vad tycker ni?

IMG_1088

IMG_1064

Tack Steven och Moroccanoil för ett lärorikt och härligt stylingbesök!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!