Video: Backstage New York Fashion Week

http://youtu.be/E8yywB4jAB8

Backstage på Monique Lhuilliers visning träffade jag en av Moroccanoils hårstylister Bob Recine som berättade om hur han tänkt med stylingen för visningen. Och hur vi ska tänka generellt när vi gör en frisyr.

Han menar att en frisyr inte får vara för perfekt, för då tappar vi det personliga och charmiga med håret. Att ha en spikrak snebena men sen ruffsa till håret lite i topparna ger en bra balans. Det får inte vara för kontrollerat men vi måste ändå markera på något sätt så att man ser att det är en frisyr. Då är just en skarp bena ett bra knep. För att hålla den perfekta benan på plats jobbar han mycket med Moroccanoils – Volumizing Mousse

Kolla in videon för fler stylingtips från proffset 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hallådär, bröja padda igen med karriärstagäster! Var ju magiskt!!! Tack för ord 😉

    johanna 2015-02-18 00:06:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!