Dream come true– Happy girl

 IMG_1615

Hej på er, nu är jag tillbaka hemma i Stockholm. Jag har helt vänt upp och ner på dygnet så känner mig helt slut samtidigt som jag är fylld av inspiration från New York. Jag känner att det är lätt att man inte uppskattar saker under tiden de händer, att man bara kör på och inte stannar upp. Men nu när jag sitter här hemma i soffan och se på den här bilden. Jag utanför Licoin center och precis varit backstage på en visning under NY Fashion Week, känner jag fy fan va ballt!

För typ fem,sex år sen när jag såg Elin Kling eller Sofi Fahrman på likadana bilder kunde jag bara drömma om att jag en gång skulle få åka till New York och få gå på Fashion Week. Och nu var jag precis där. Så himla sjukt! Helt fantastiskt! Allt är möjligt bara man är beredd att satsa och ge järnet! Ville bara dela det med er som faktiskt gör det möjlig för mig att göra sånna här roliga saker. Inget utan er, kärlek på det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hard work pays off! Jag har följt med dig senaste åren, och du har gjort så himmlades bra jobb med både din blogg och Modette, att du är värd det. Kan bra se dig jobba mera internatinellt om 5 år! Du är värd det, sug in every little piece! 🙂

    Milla 2015-02-19 00:22:39 http://Froidethumide.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!