When I met Emily Weiss in New York

IMG_2773

 Into the gloss är en av mina absoluta favoritsajter. Jag besöker den nästan dagligen och den är en stor inspiration för hela Modette-redaktionen. Jag har även fölt Emily Weiss som ligger bakom ITG ett bra tag. Jag har alltid tyckt att hon är ascool och grym. Och i höstas lanserade de även ett eget hud/smink-märke Glossier. Som jag drömt om att få ha på sminkbordet Men de går inte att frakta till Sverige än…

Innan jag åkte till NY mailade jag dem och frågade om det på något sätt var möjligt för mig att ”stop by” och köpa produkterna men fick inget svar..

intotheglossemily

Men så står jag backstage på Altuzarra och fotar modeller och ser Emily. Jag blir typ lite starstruck men går fram och frågar om jag får fota henne och ställa några frågor. Hon var supertrevlig och så snygg.. Så vi snackade lite, jag berättade att jag var ett stort fan och frågade när vi kommer kunna köpa Glosser i Sverige. Hon ba ”Josefin you must come by our office and get some products”. Lyckan i mig då!!

Så två dagar senare åkte jag till deras konor i Soho. Tryckte på våning tre i hissen, åkte upp och när jag kom upp klev jag rakt ut i Into The Gloss / Glossier office som jag sett på massa bilder. Alla var supertrevliga, jag fick ett kit med Glossier produkter och hälsade på Emily igen.

 intotheglossofficw

glossier

offive

Jag har fått göra en del liknande saker och träffat folk som jag följt länge men det här kändes lixom ännu mer på något sätt. Jag blev SÅ himla inspirerad och fick så många nya idéer. Så kul! 

Läs min korta men härliga intervju med Emily här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!