ÄR DU MODETTES NYA IT GIRL?

Itgirls-1280x720

Är du eller kanske din kompis, syster eller kollega vår nya It Girl?

Tillsammans med Lumene och Veet tar vi på Modette upp jakten på Sveriges nästa stilförebild. Vi letar efter en cool tjej som både inspirerar med sin stilkänsla men också med sin personlighet! Vi öppnar Sveriges snyggaste bloggportal där vem som helst kan starta en blogg. Du uppdaterar bloggen med inspirerande inlägg och tar del av våra fyra utmaningar, en i veckan start i morgon.

Vi väljer en vinnare från varje utmaning som går direkt vidare till final, sen väljer vi också ut åtta stycken till tjejer som vi tycker förtjänar en plats i vårens coolaste webb-tv program där man tävlar om att bli Sveriges It Girl 2015. Alltså huuuur kul?

Registrera dig nu!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!