Look of the day

IMG_0455

IMG_0463

Scarf H&M Fuskpäls Filippa K Jeans Diesel Skor Zara

Glad måndag på er! Jag kickade ju igång med ett najs träningspass i morse och kände mig fit for fight för en ny veckan Men…. nu känner jag mig hängig igen, jag var ju typ sjuk i helgen men det gick över ganska snabbt. Hoppas inte det kommer tillbaka. Det här kanske bara beror på att det är måndag helt enkelt. Hoppas ni mår bra. puss!

_____________

Scarf H&M Fake fur Filippa K Jeans Diesel Shoes Zara

Happy Monday! I hope u all have a great start of the week. I feel a bit sick again… But I think It just depends on that Its Monday… hehe. Talk to u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!