Backstage at Zadig&Voltaire in Paris

IMG_9886IMG_9820  IMG_9859 IMG_9863   IMG_9890 IMG_9901 IMG_9855IMG_9876

Bonjour! Som ni vet är jag ju i Paris. I kväll har vi kollat in Zadig och Voltaires höstkollektion och jag lyckades smita in backstage och plåta lite. Älskar att hänga bakom kulisserna, tycker man kan ta så mycket mer inspirerande bilder då. Älskar dessa modeller, glada, coola och trevliga. Och kollektionen!! Hur fint? – Jag vill ha allt.

Jag älskar den rockiga, bohemiska stilen Zadig har, därför älskar jag att gå på deras visningar, jag blir SÅ inspirerad. Eller vad säger ni?

______________

Bonjour! Im in Paris to check out Zadig & Voltaires AW15 collection. Such a cool show and I love that I could go backstage. So cool models. What do u think? Do u also want to have the whole collection? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!