Short Hair + Hat

 shorthair+hat2

shorthair+hat1 shorthair+hat3

Som ni säkert har märkt har jag inte haft hatt på ett tag. Jag känner inte att jag får till det nått bra nu med mitt korta hår. Det känns lite konstigt och tråkigt, jag brukar ju hatt typ två-tre gånger i veckan. Men nu ska det bli ändring på det! Se bara så snyggt det kan vara! Och tack Ida för tipset om att göra ett kollage men inspobilder på detta, känns själv att jag redan blivit inspirerad på att ta fram hattarna 🙂 Hoppas du och ni andra också fått lite inspo om ni har kort hår eller har tankar på att klippa av det 🙂

________________

As you know, I have not had wear a hat since I cut my hair. I didt think it fit. But now it time for change! Look how nice it can be! Soon you will see me in the hat again 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!