Denim Day

IMG_1101

IMG_1066IMG_1135IMG_1091IMG_1151IMG_1119

IMG_1128

Fuskpäls H&M Stickad polo Gina Tricot Jeans Zara Sneakers Stan Smith Adidas

Alltså detta väder, vååååårfeelings delux. SÅ najs! Vill bara vara utomhus! Hoppas ni också känner peppen solen kommer med!

Hörrni, vad tycker ni om mina nya jeans? Det är ju en ganska konstig längd och först tänkte jag ”nej!!” men sen ”jo kanske de…..” och nu sitter de på! Tror de är ännu lättare att bära i sommar med fina öppna sandaler eller klackar. Men gillar dem redan väldigt mycket, älskar knapparna!

________________

Fake fur H&M Knite Gina Tricot Jeans Zara Sneakers Stan Smith Adidas

Its spring in Stockholm and I LOVE IT! I get so much energy!! I hope u also have a wonderful day!

What do u think about my new jeans? Its a bit of a weird length but I start to like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Måste bara skriva att du passar SUPERBRA i din nya frisyr. Var inne på din blogg för läääänge sen, och hittade den igen häromveckan. Bläddrat bak o kollat flera videos, bla föningen i NY och vardagssminkningen hemma. Älskar dina videos!! Du verkar vara en sjukt härlig person! Såg din sminkvideo o köpte nästan allt på listan (inte clarins serum, lite för dyrt för en students plånbok, men tar examen i juni och börjar jobba i aug så det är bland det första jag kommer köpa). Numer är din blogg den första jag surfar in på varje dag! Heja heja dig!!!

  Linn 2015-03-13 10:43:33 http://None
  Svara
 • ÅÅÅh jeansen var så fina! Med tie-up sandaletter och de jeansen till sommaren så är du en riktig 70-tals babe

  Honia 2015-03-12 21:35:35 http://nyheter24.se/modette/itgirls/honia/
  Svara
 • Hejsan!
  vad gör man om man stöter på sitt ex på stan? jag är så oerhört rädd och nervös för att det ska ske så ibland undviker jag platser där han kan vara. fast jag såklart inte vill att han ska påverka mig. men jag orkar liksom inte stöta på honom. hälsar man och står och kallpratar? hur gör man? jag vill helst inte kallprata stressad på en gata i stan när typ jag har min nya kille eller hans tjej står bredvid. hur hanterar man situationen? det är inga hard feelings mellan oss men bara obekvämt ändå! du som har så bra råd – hjälp! 🙂 kram!

  anja 2015-03-12 20:44:12 http://None
  Svara
 • Åh har spanat in jeansen ett tag. De är ju såå snygga!!!

  Liborius 2015-03-12 20:31:10 http://nyheter24.se/modette/itgirls/nliborius/
  Svara
 • Snyggt!! Och jeansen var grymma till sneakers

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!