Mask Me Up

IMG_1936IMG_1947 IMG_1966

Hej på er och hoppas ni mår bra. Jag ligger hemma sjuk… Det var bara en tidsfråga, många på jobbet har varit sjuka senaste veckorna så nu är det min tur. Jag åkte ut till landet igår och är kvar här i dag. Mysigt även om jag känner mig väldigt seg. Men i alla fall i går var det ju söndag och det är min spadag så jag körde på min nya favoritmask från Kiehl´s. Men först rengjorde jag med cleansing så att masken ger bättre resultat.  Älskar känslan efter en bra mask, hyn är len och porerna mindre, bra grej!

_____________

Hi, hope you are well. I’m home sick 🙁 But Im happy anyway! Yesterday I had a spa day and made my new favorite mask from Kiehl´s.  But first I cleaned my face with my cleansing wash. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart kommer dina örhängen ifrån?! Och det silvriga hornet du har från jane koenig, vilken storlek är det på den? Jag gillar verkligen när de går bakom örat sådär. Jättesnyggt!

    Frida 2015-03-16 21:17:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!