Vill du vinna vårkläder för 5000 kr?

cfe431e03bc99466b117572f698a8f7c

bild: Fashion toast

Nästa lördag den 28 mars kl 14.00 är jag och Team Modette på plats i Skärholmen Centrum för en härlig shoppingdag!

Kom och häng med oss, vi kommer berätta om vårens trender, tävla ut härliga goodiebags och vi har fixar grymma erbjudanden i våra favoritbutiker, tex 20% på Bubbleroom och 50% på parfymer från MakeUpStore, hur bra?!

Och kanske det bästa av allt!! – Ni har dessutom chansen att vinna ett presentkort värt hela 5000 kr och en shoppingrunda med mig!

TÄVLING!

Motiveria här i kommentarsfältet varför just du ska få en ny vårgarderob – vinnaren och priset delas ut direkt på plats så – be there!

Vi kör igång som sagt 14.00 – Vi ses då!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Nämen vilken underbaaar tävling!
  Jag vill vinna för att jag skulle vilja få in andra perspektiv och en annan persons åsikter i min stil. Jag är nämligen ganska säker på vad jag gillar och vad min stil är, men ibland känner jag att jag kör på för säkra kort, och jag önskar att jag skulle våga mer, tänka mer outside the box!
  Att då få ha dig som shoppinghjälp skulle innebära att det finns utrymme för min egen stil att utvecklas och bli bredare, eftersom du då (förhoppningsvis) kommer med tips på vad du tror att jag skulle passa i. Du har en annan stil än vad jag har, och hur grymt vore det inte att få in lite av någon annans åsikter i sin egen stil och på så sätt utveckla sin stil? Det vore ju fantastiskt, och något jag tror skulle utveckla min stil enormt.

  Så alltså, jag skulle vilja vinna presentkortet för att utveckla min personliga stil, med hjälp av dina åsikter och tips!
  Självklart kommer jag till Skärholmens Centrum imorgon (lördag)!

  Kram!

  Emma Englund 2015-03-28 13:18:30 http://None
  Svara
 • För 1 1/2 år sedan fick jag besked om att jag hade livmoderhalscancer. Jag var då gravid med min dotter och fick påbörja behandlingen med henne i magen. Efter cellgifter, strålningar och operationer/ kejsarsnitt står jag nu här och är tumörfri sedan 1 år tillbaka. Men kroppen har förändrats och jag känner inte igen mig själv längre varken på utsidan (många kilo + efter mina behandlingar och graviditet, smärtor i kroppen och ärrad efter operationer) eller insida (med att lära sig att leva i den här nya kropp och acceptera förlusten av min livmoder). Om jag skulle vinna detta så hoppas jag på att jag med din hjälp ska kunna hitta en ny Anna, en Anna som jag kan vara stolt över och känna att jag trivs med att vara. En Anna som kan titta sig i spegeln, le och säga att jag duger bra precis som jag är!

  Anna 2015-03-26 19:54:11 http://None
  Svara
 • Hej där! Jag vet att det inte är stor chans att vinna och är inte en sån som brukar vinna sånt här, men försöka går det alltid att göra! Jag är en tjej som har fått problem, på problem, på problem, med kropp och självkänsla. Jag har haft problem med njurar sedan jag var nio, men fortsatte träna gymnastik under den tiden jag hade det som värst, så jag hade tre njurbäckeninflammationer under en väldigt kort tid så jag fick sluta då. Jag började sedan träna trupp och gick fram och tillbaka mellan AG och Trupp. Men med åren så fick jag mer och mer ont i mina leder och min kropp så efter att ha tränat gymnastik sedan tvåårsåldern tills sextonårsåldern så var jag tvungen att sluta. Fick en förklaring och det var E.D.S vilket gör att mina leder är överrörliga som gör att jag inte kan träna på samma sätt och det i sig gjorde att jag gick upp en massa i vikt och fortsatte eftersom jag fortfarande åt som jag brukade. Sen en massa problem med annat också. En tjej med diagnos på diagnos (njurar, EDS, ADD som jag fick diagnos för sista året i gymnasiet), som försöker studera så gott det går och med studielånen att betala av, hyra, mobil och räkning och tabletter så blir det inte så mycket som går till den nya garderoben som jag egentligen skulle behöva. Jag har en massa kläder, men de kläder jag har passar inte hur jag ser ut nu, så för mig skulle det verkligen vara välbehövligt. Både för att få ha fina kläder och att få känna mig fin i kläder som passar!
  Tack på förhand!
  (Jag vet att jag inte har sån stor chans, men skulle som sagt vara så jääädrans roligt om något sånt här skulle hända mig!)

  Hanna 2015-03-25 18:15:47 http://None
  Svara
 • Jag behöver vårkläder, jag behöver en garderob.
  Nu hänger det bara några enstaka plagg.
  Efter viktökning och fas3 finns det inga kläder ,inga pengar och ingen tro på mig själv.
  Nya vårkläder skulle betyda ett nytt liv med självsäkerhet och självförtroende och en stor portion med mod.
  I sin tur kanske ett jobb. Ett nytt liv, oberoende.
  Ingen vill anställa en grå o trist mus med slitna, gamla o fula kläder.

  Hedda 2015-03-25 15:44:22 http://None
  Svara
 • Jag hade ett stort ekonomiskt bakslag förra året. Detta ledde till att pengarna jag hade fick gå åt allt annat än mig själv. Det skulle kännas så bra att få unna sig det här och få experthjälp att hitta min nya, bohemiska stil som jag är ute efter att bära. Din stil har varit en stor inspiration för mig och det är åt det hållet jag vill bygga min garderob. Skulle vara så tacksam om jag vann detta <3

  Rosanna 2015-03-25 10:07:41 http://None
  Svara
 • JAG VILL VINNA för att jag älskar att shoppa! Jag har nästan aldrig råd att köpa det jag egentligen vill ha så min garderob består mest av tusen billiga, halvdana plagg.
  Men mitt nyårslöfte var att hitta en mer mogen stil (stilmässigt men också mer kvalité istället för kvantitet.) Dock har jag inte riktigt haft möjlighet än att bygga på det nyårslöftet riktigt då det har varit ett eko i plånkan. Så drömmen skulle ju vara att få shoppa med dig!

  Kram

  My Cecilia 2015-03-24 16:35:00 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är bara supertaggad av bara skriva här! Jag vill först bara tacka er för allt ni gör med modette där det alltid är super kul att om olika trender och stil. Och allt möjligt som Särkilt för mig som precis påbörjat fahsionintresset inspireras av. Jag älskar kläder och följer det senaste men har direkt inte hittat min egen stil i det. Det skulle vara en perfekt födelsedagspresent till mig av att få träffa dig och gå på en shoppingrunda där kan få hjälp av dig med att skapa min egen stil och en ny mega vårgaderob med härliga kläder där jag trivs i det jag kan ha därför tycker jag att jag borde få den chansen att träffa dig. Jag skriver olyckligtvis högskoleprovet den dagen och så fort jag är klar kommer jag som tusan springande dit. Hoppas jag ändå kan träffa dig! Puss

  Kima 2015-03-22 12:55:41 http://None
  Svara
 • Hej, Josefine! Jag är super taggad av att bara få skriva här och älskar allt det ni kommer upp med i modette., det är så roligt att läsa olika tips om allt som en tjej påbörjat fashionintresse behöver veta, det vill jag tacka er för så mycket!! Jag har alltid velat träffa dig. Och det skulle vara ett riktigt födelsepresent av att få vinna ett presentkort. Jag älskar kläder och följer allt det senaste men har svårt att göra det upp till min egen still så skulle varit en dröm av att få den hjälpen och shoppingrundan med dig och en massa nya härliga kläder som jag kan göra till min egen stil inför våren och sommaren. Och därför tycker jag att jag borde vinna. Jag skriver olyckligtvis högskoleprovet den dagen och vill så gärna träffa er och vara där!! Men kommer så fort jag bara är klar !! Puss

  Kima 2015-03-22 12:35:42 http://None
  Svara
 • Hej, Jag är i stort behov utav en ny garderob. Med tanke på att jag har studerat en tid i Luleå och nu till sommaren och det är dags att flytta tillbaka till Sthlm och börja på mitt nya jobb. Så min garderob är i stor behov utav en uppdatering eftersom man som student lever på miniumbudget kan man inte köpa de kläder man vill då CSN inte ger en den möjligheten och man vill ju komma till sin nya arbetsplats och känna sig snygg och trygg. Därför hade det här presentkortet hjälp mig enormt för att få hjälp till att ta de nya arbetet med storm i nya snygga vårkläder. Ha det fint!

  Malin Sköld 2015-03-22 10:47:16 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag är så galet taggad på våren och sommaren – men har inga kläder för det, alls! Så, därför skulle ju detta pris vara det absolut ultimata, få shoppa vårkläder tillsammans med dig! Blir taggad bara av att skriva det här, för det skulle vara så grymt jäkla kul (och behövligt) att vinna!

  Stor kram

  Emma 2015-03-21 21:20:47 http://None
  Svara
 • hej jag tycker att jag förtjänar en ny garderob för att jag går snart ut gymnasiet och ska börja på högskola men jag känner att jag behöver ett nytt jag. just nu har jag bara på mig jeans och t-shirts i svart och vitt så jag varierar inte mycket alls och hur coolt är det inte att få lite hjälp på traven av en fashionista. jag vill kunna leka med färger och accessoarer och göra en dag i skolan lite mindre jobbig med mina kläder.

  puss och kram från clara ^_^

  clara 2015-03-21 01:19:29 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!