Kom och shoppa med mig i morgon!

Shopping
Bild: Pintrest

Woho, i morgon lördag  kl 14.00 är jag och Team Modette på plats i Skärholmen Centrum för en härlig shoppingdag!

Kom och häng med oss, vi kommer berätta om vårens trender, tävla ut härliga goodiebags och vi har fixar grymma erbjudanden i våra favoritbutiker, tex 20% på Bubbleroom och 50% på parfymer från MakeUpStore, hur bra?!

Och kanske det bästa av allt!! – Du har dessutom chansen att vinna ett presentkort värt hela 5000 kr och en shoppingrunda med mig!
Ps. finfina priser till ni som kommer på andra, trejde och fjärdeplats också 😉

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Motiveria här i kommentarsfältet varför just du ska få en ny vårgarderob.

Vinnaren och priset delas ut direkt på plats så – be there!

Vi kör igång som sagt 14.00 – Vi ses då!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har nyligen gått upp en del i vikt och mina kläder passar inte längre. Jag blir ledsen och lite äcklad när jag ser mig i spegeln, men jag vet att det finns kvinnor som är större än jag som ser fantastiska ut och jag tror att det handlar om att ha på sig kläder som framhäver ens personlighet och boostar självförtroendet. Jag vill vara hälsosam och gå ner i vikt igen, men samtidigt vill jag gilla hur jag ser ut även om jag inte är smal längre och jag tror att jag skulle kunna uppnå det målet ifall jag vann en ny vårgarderob.

  Yasmine Stranne 2015-03-28 05:12:48 http://None
  Svara
 • Nämen vilken underbaaar tävling!
  Jag vill vinna för att jag skulle vilja få in andra perspektiv och en annan persons åsikter i min stil. Jag är nämligen ganska säker på vad jag gillar och vad min stil är, men ibland känner jag att jag kör på för säkra kort, och jag önskar att jag skulle våga mer, tänka mer outside the box!
  Att då få ha dig som shoppinghjälp skulle innebära att det finns utrymme för min egen stil att utvecklas och bli bredare, eftersom du då (förhoppningsvis) kommer med tips på vad du tror att jag skulle passa i. Du har en annan stil än vad jag har, och hur grymt vore det inte att få in lite av någon annans åsikter i sin egen stil och på så sätt utveckla sin stil? Det vore ju fantastiskt, och något jag tror skulle utveckla min stil enormt.

  Så alltså, jag skulle vilja vinna presentkortet för att utveckla min personliga stil, med hjälp av dina åsikter och tips!
  Självklart kommer jag till Skärholmens Centrum imorgon (lördag)!

  Kram!

  Emma Englund 2015-03-27 19:18:26 http://None
  Svara
 • Spanar in trender och modet på Modette.se
  Men min garderob gapar tom, fasa och ve,
  Springer till Skärholmens Centrum
  önskar jag kan få vinna och välja i olika provrum!

  Elin Markefelt 2015-03-27 15:40:23 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!