Ses vi i Skärholmen Centrum?

IMG_3699

Nu sticker jag till Skärholmen Centrum för att förbereda inför dagens shoppingevent. SÅ kul!! Ni kommer väl ? Vi kör i gång kl 14.00!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har redan träffat dig i Skärholmen Centrum. Din tips va jätte bra! Älskar dem mode tipsen du gav.

  emma 2015-03-28 19:24:40 http://nouw.com/emmaslifestyle
  Svara
 • Hej!
  Hörde att det var jag som vann tävlingen att shoppa med dig idag! Hade ingen aning om att jag var tvungen att vara i Skärholmen, hade helt missat det! Jag är i Göteborg den här helgen! Blev såååååå himla ledsen när min kompis ringde och sa att det var jag som vann men att ni tog en annan för att jag inte var där! FAN verkligen haha!!! Jag som verkligen ville shoppa med diiiiig!!! :'( *Cry me a river!!! </3 Tack för att ni valde mig i alla fall! Synd bara att jag var seg och inte fattade att jag skulle va där! 🙁

  My Cecilia 2015-03-28 17:13:44 http://myochfelicia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!