Weekend of love

 IMG_4925

Hej på er fina, hoppas ni också har haft en härlig långhelg. Jag har vilat så mycket så jag undrar om jag ens kommer kunna sova i natt… Så himla skönt. Tidigare handlade alla dessa långhelger och högtider för mig om att festa så mycket som möjligt. ”Yes, en till dag att gå ut på”. Så ser det inte riktigt ut längre och det känns så himla skönt. Nu vill jag hellre ta all tid jag kan till att umgås med de jag tycker mest om. Så den här helgen har jag hängt med min underbara familj och mina fina vänner. Känner mig verkligen laddad med bra energi till veckan som kommer! Just nu sitter jag hemma i soffan men ska snart i väg och träffa ännu fler underbara människor. Vad har ni gjort i helgen? Stor kram på er alla!

_________

I had such a great weekend with a lot of love with my friends and family. I hope u all had a great weekend. How did u spend your holiday?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!