My Morning With Nike

IMG_9377 IMG_9360

I morse kickade jag igång dagen med stenhård träning tillsammans med Nike. Vi provade deras nya Nike Free sko i sjukt jobbig uthållighetsträning i grupp men som var så kul. Jag som alltid tränar själv på morgonen känner att det är SÅ mycket roligare att träna ihop. Man orkar mycket mer och det blir så mycket roligare och peppande.

Kan vi alla ha Sats-kort och träna ihop varje morgon?? Haha, skulle vara så kul! Behöver lite träningspepp känner jag, även om jag tar mig till gymmet så kör jag typ alltid samma sak. Skulle behöva lite mer variation. Vi kanske ska börja med lite träningspepp här på bloggen varje vecka, vad säger ni?

_____________

I started my day with a great workout together with Nike this morning. It was so tough but so much fun! I love to work out in groups, I get so excited!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja! Skulle gärna få till lite mer morgonpass innan jobbet. Tränar på Sats i stan och möts gärna upp för träning – alltid kul med träningskompisar!

    liza 2015-04-09 00:38:18 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!