Skincare Favorites

IMG_6301

För ett tag sen kände jag att Nu är det dags att på riktigt ta hand om in hy. Jag har alltid haft problem med stora porer, finnar och prickar. SÅ tråkigt! Och det har varit något som jag har mått ganska dåligt över. Jag har aldrig känt att jag kan gå hemifrån utan sminkad hy eller att jag kan vara bekväm på morgonen om jag sover med någon. Jag måste alltid kolla mig i spegeln det för jag gör när jag vaknar. I vissa perioder är hyn bättre och andra är det mycket sämre..

Men som sagt, nu får det vara nog!! Jag tog hjälp för att få experttips om vad min hy behöver. Jag har nu provat mina nya produkter från Exuviance och Beaute Pacifique och är helt förvånad över att de har gjort så stor skillnad för min hy. Jag menar det verkligen!! Alltså jag skulle aldrig annars kunna lägga upp en närbild på min hy om jag inte själv kände förändringen. Det är fortfarande lite röda prickar och sådär men alltså känslan. Len, mjuk och nästan inga mörka porer.

Det här är ingen sponsrat inlägg eller någonting utan jag vill verkligen bara dela med mig av de här produkterna som typ förändrat mitt liv sista veckorna… Alltså det är så mycket roligare att sminka sig och att vara osminkad nu när hyn känns så bra. Sen kan jag absolut inte säga att alla borde ha dessa produkter för det är ju såklart individuellt men jag uppmanar er verkligen att be om proffshjälp så ni får tag på produkter som passar er hy och som kan få just dig att må ännu bättre!

IMG_6181

Renöring, serum, pads och Vitamin C booster från Exuviance. Och enlermask och nattkräm från Beatue Pacifique.

 IMG_6212

Alltså den här, min nya kärlek! Den lägger jag på på kvällen efter att jag tvättat ansiktet och använt på mina Exuviance pads.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Josefin!
  Kan verkligen relatera, har också problem med hormonella finnar… Påverkar ens självförtroende nåt så oerhört.
  Vart/vem gick du till för att få tips om hudvård?

  Filippa 2016-01-28 01:36:32 http://None
  Svara
 • Så fin du är även osminkad! Och tack för tipset, jag har en riktig problemhy och har hört gott om exuvinces produkter länge men inte testat, måste göra det nu då!

  Sari 2015-04-15 08:48:02 http://rodeo.blogg.se
  Svara
 • Vad KUL! Nattkrämen från beauté pacifique är min favvo sen flera år tillbaka, gryyyym kräm! http://vanjaw.com/hudvardstips/ 😀 great minds think alike va? ;D

  Vanja 2015-04-15 01:34:57 http://Vanjaw.com
  Svara
 • Åh va bra med ett sånt här inlägg. Har problem med min hy och känner verkligen igen mig i att inte vilja gå osminkad någonstans. Vet du var man kan köpa exuviance produkter?

  Ida 2015-04-15 00:50:07 http://idakappelin.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja, alltså så jobbigt och så tråkigt!! Nu får det vara nog 🙂 Du kan köpa dem på bla salonger och http://skincity.se/en/126/exuviance 🙂 Hoppas du hittar något som passar dig!!

   Josefin Dahlberg 2015-04-15 01:04:22 http://None
   Svara
 • Wow, måste testa!! 🙂

  Lisa 2015-04-14 19:06:33 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • Vad härligt att du delar med dig av detta! har också provat Exuviance efter att fått tips om dem via Skincity. Tummen upp! Kanske värt att testa Beatue Pacifique också då.

  Marie 2015-04-14 18:14:02 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!